Noticies

Inici

Ajuntament

Transparència

Àrees/Departaments

Municipi

Parroquies

Turisme

Noticies

Fb Twitter Mail

Santa Eulària des Riu, 08 maig de 2021.

 

Amb una mica de retard en relació a les seues dates habituals de celebració al febrer, i amb límits d'aforament i altres mesures sanitàries i de seguretat pel coronavirus, arriba la nova edició del cicle de conferències 'L'Aventura d'Educar en Família', iniciativa organitzada pel Servei d'Orientació Familiar dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu. Enguany els temes que centraran les ponències, gratuïtes i que se celebraran de forma presencial al Palau de Congressos els dies 14 i 28 de maig, seran l'educació en igualtat i les emocions dins dels models educatius.

 

El Palau de Congressos tornarà a ser l'escenari en el qual tendran lloc les dues conferències de 'L'Aventura d'Educar en Família', que enguany arriba a la seua edició número 12. Seran els divendres 14 i 28 de maig, a partir de les 19.30 hores, i l'assistència comptarà amb aforament limitat (210 assistents per sessió) segons normativa covid. Les persones interessades a assistir han de reservar la seva entrada, de forma totalment gratuïta, a través del web entradas.palaciocongresosibiza.com. Igualment, enguany i a causa de l'emergència sanitària, no es podrà oferir el servei de monitors per tenir cura de menors mentre les persones adultes assisteixen a la conferència.

 

Pel que fa a les ponències, la del dia 14 se centrarà en l'educació en igualtat com a eina de prevenció de la violència de gènere i anirà a càrrec de Carmen Ruiz Repullo. La ponent és sociòloga especialitzada en violència de gènere en adolescents i joves. La seua activitat professional inclou la formació en matèria de gènere i prevenció de la violència masclista per a professors, alumnes, famílies i treballadors de les administracions. També és una de les col·laboradores per a la posada en pràctica i avaluació el Pla d'igualtat entre homes i dones en l'educació a Andalusia.

 

Dues setmanes més tard tendrà lloc la xerrada 'La educación que quiero es la educación que necesito?', sobre educació emocional. La conferenciant serà Mar Romera, pedagoga i psicopedagoga per la Universitat de Granada i especialista en intel·ligència emocional. A més, és una de les promotores del reconeixement Ciutats Amigues de la Infància d'Unicef ​​i desenvolupadora del model pedagògic de les 3 C: capacitats, competències i cor.

 

Aquest nou cicle de conferències sorgeix del Servei d'Orientació Familiar amb la col·laboració de la Comissió Municipal d'Infància i Adolescència i del Consell Escolar Municipal. A més, forma part de les activitats de suport que ofereix el Servei d'Orientació Familiar (SOF) del consistori. Aquest departament ofereix formació i recursos per a entitats i la comunitat en general, però també, i especialment, per a persones i nuclis familiars, oferint pautes per millorar la comunicació, per resoldre conflictes i oferir els recursos institucionals disponibles i indicats en cada cas.

 

 

 

 

cartell AVENTURA DEDUCAR EN FAMÍLIA

 

 

 

 

 

Santa Eulària des Riu, 11 de maig de 2021.

 

Demà dimecres, a les 17:00 hores al Centre Cultural des Puig d’en Valls, s'inicien les activitats culturals, socials i esportives que l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha organitzat amb motiu de el tercer cap de setmana de maig, dia de la Parròquia. Aquesta programació especial que s'inicia amb els contes de David i Monma inclou també cites amb la tradició, com una ‘xacota pagesa'; amb la cultura, i amb les activitats de col·lectius de la població, com l'AAVV Els Molins o els escolars dels dos centres públics d'Infantil i Primària.

 

Precisament els estudiants dels col·legis s'Olivera i Puig d'en Valls són protagonistes diversos dies ja que des d’aquest divendres i fins diumenge es podrà gaudir al Centre Cultural d'una exposició dels dibuixos i fotografies que han realitzat plasmant el poble on viuen i la seva història. Pel que fa a l'AAVV Els Molins des Puig d'en Valls, aquests s'encarreguen d'un taller de cuina i el ja tradicional recital de poesia de el dia 22 de maig. Aquest reconeixement a les persones i entitats que treballen per al poble també es farà extensiu a la nit de divendres a la infermera Antònia Serra Roig, que ha prestat servei durant gairebé 30 anys en la població, de la qual també és vesina.

 

Pel que fa a la 'xacota', els Xacoters de sa Torre promouen aquesta trobada que es realitzarà també el dissabte 22 de maig, al Centre Cultural i amb mesures sanitàries anti covid com aforament limitat o l'ús de mascaretes, entre d'altres.

 

Les activitats culturals també hi són presents, amb un espectacle de màgia amb el Mag Albert el divendres 14, el concert de Khenza Wys, Namodelarose, RedJOsx i DJ Gran de dissabte 15 o el recital de Cas Musicaires, l'actuació de les alumnes de Paca Alarcón o el monòleg 'Atrápalo amb humor', de José Boto. El dia 22, com a últim acte de la programació també hi haurà l'espectacle 'La vida que llega', de Teatreando, Eusebio Betlems Guasch i les alumnes de Paqui Alarcón. Aquesta activitat, tot i ser gratuïta, servirà per recaptar fons per a l'Associació Contra el Càncer.

 

Activitats infantils amb Somnis d'Eivissa i Cachirulo, o per als més joves amb Dracs d'Eivissa són altres de les activitats programades.

 

ES PUIG DEN VALLS 2021 CAST

 

Santa Eulària des Riu, 06 maig 2021.

 

Des del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu s'ha fet el lliurament aquesta setmana de prop de 3.000 mascaretes reutilitzables per a l'alumnat de les escoles i els instituts del municipi. Aquesta iniciativa és un agraïment als nens, nenes i joves del municipi per la seua actitud en el compliment de la normativa vigent, així com per garantir la seua seguretat i protecció. Les mascaretes van ser lliurades per la regidora, Marisol Ferrer, i la tècnica, Eva Navarro, a les directives dels diferents centres que seran les encarregades de repartir-les entre els alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat, cicles en què és obligatori el seu ús a les aules.

 

En concret, s'han repartit un total de 2.978 mascaretes a CEIP Santa Eulària, CEIP Sant Ciriac, CEIP Venda d'Arabí, CEIP Sant Carles, CEIP Santa Gertrudis, CEIP Mare de Déu de Jesús, CEIP Puig d'en Valls, CEIP S'Olivera, IES Xarc, IES Quartó del Rei i CIFP Can Marines. A aquestes cal sumar 612 mascaretes que van ser lliurades a l'alumnat de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat dels centres educatius participants en la fira educativa FUTURIA + Jove que es va celebrar del 21 al 23 d'abril.

 

L'alumnat resident del municipi de Santa Eulària des Riu dels IES Balafia, Isidor Macabich i Sa Blanca Dona podrà recollir la seuas mascareta en qualsevol dels tres Punt Joves del municipi, presentant el seu carnet d'estudiant dels respectius centres.

CEIP SANT CIRIAC 1

 

IES QUARTÓ DEL REI 1

 

 

 

Les persones aspirants a aconseguir una feina aquest divendres a les rondes exprés online també podran rebre formació sobre com triomfar en una posterior entrevista de treball per videotrucada o com 'vendre’s' millor en temps de pandèmia

 

Santa Eulària des Riu, 10 de maig de 2021.

 

El proper divendres 14 de maig tendrà lloc una nova edició de Santa Eulària se n'Ocupa, la fira d'ocupació organitzada pel Departament d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu. Per les restriccions motivades pel coronavirus, enguany serà la primera edició totalment online. El fet de no ser presencial no resta vigor i actualitat a aquesta oportunitat per posar en contacte persones en atur amb alguna de les empreses que requereixen incrementar les seues plantilles, sigui de cara a la temporada o sigui per a la seua activitat de tot l'any. De fet, ja són unes 44 empreses o grups els que estaran presents i 200 les ofertes d'ocupació (amb una o diverses vacants cadascuna) a les quals es pot optar. I com sempre, Santa Eulària se n'Ocupa també comptarà amb tallers per a les persones candidates, unes xerrades que tractaran de temes de gran actualitat com la realització d'entrevistes de treball per videotrucada o com aconseguir ocupació en època de restriccions.

 

Per poder participar no cal descarregar cap programa, es pot accedir des de qualsevol telèfon mòbil o ordinador amb connexió a internet des de l'enllaç que trobaran a la web www.senocupa.es o a la pàgina municipal www.santaeulariadesriu.com. En primer lloc cal registrar-se al web del Club de Feina i, una vegada fet això, adjuntar un currículum.

 

A partir d'avui es pot fer la segona part, la d'entrar en el perfil de cadascuna de les empreses demandants de treballadors, veure quins perfils laborals busquen i apuntar-se (hi ha un límit de 50 ofertes per usuari) a aquelles propostes d'ocupació que els interessen. A partir d'aquí, el divendres hauran d'estar connectats amb el seu nom i usuari a la plataforma de www.senocupa.es i anar realitzant les entrevistes concertades per videotrucada o mitjançant xats en cas que la primera opció no sigui possible.

 

Tallers

 

Santa Eulària se n'Ocupa sempre compta, a més, amb una part formativa ja que les entrevistes exprés són només un primer pas de cara a poder aconseguir una feina, però les persones candidates poden haver de superar rondes posteriors o seguir buscant feina per altres vies. Perquè els demandants d'ocupació estiguin millor preparats i tenguin més possibilitats d'èxit, aquest any s'han preparat quatre seminaris breus:

 

- 10:00 EL MEU PERFIL A L'ERA DIGITAL. Amb Juan José Hidalgo, diplomat en Relacions Laborals amb 25 anys d'experiència en selecció laboral i actualment membre d'Asesoría Unidad. L'especialista parlarà de com abordar o millorar el currículum per donar un perfil òptim de les aptituds i actituds laborals, dins de l'era digital.

 

- 11:00 QUÈ HA DE TENIR UN CANDIDAT/A PER ENAMORAR-NOS? Impartit per Sonia Torres, del Grup Mambo, professional de RRHH amb més de 17 anys d'experiència, 15 d'ells específicament en el sector hostaler, especialitzada en selecció de personal. La seva xerrada està encaminada a donar les claus perquè, com a persona candidata a una vacant davant d'una situació d'igualtat de condicions, la balança s'inclini al teu favor.

 

- 17:00 COM AFRONTAR NOUS REPTES EN TEMPS DE PANDÈMIA. Rubén Fornell és director general d’Artífice (experts en conducta i desenvolupament humà). Psicoterapeuta, coach executiu i formador, en la seua carrera ha assessorat entitats de primer nivell, la Casa de Sa Majestat el Rei, la Junta d'Andalusia o Iberia, entre d'altres. Explicarà com abordar les situacions de canvi, com adaptar-se a la incertesa sense generar-nos ansietat i com generar rutines per gestionar les nostres emocions de forma equilibrada.

 

- COM REALITZAR UNA ENTREVISTA PER ZOOM AMB ÈXIT. Fernando Carnisser, expert en comunicació, màrqueting i lideratge d'equips. Fundador de la productora audiovisual "DinamikaFilms", competidor d'alt rendiment i amb gran experiència en múltiples facetes. Analitzarà com abordar una entrevista per zoom per evitar errors i captar l'atenció dels seleccionadors, tant amb el que diem com amb la comunicació no verbal.

 

Ofertes concretes i borses de treball

 

En aquest moment, les empreses i grups empresarials que han confirmat la seua participació són els següents, encara que el seu nombre podria augmentar en els propers dies:

 

o          7Pines Kempinski Ibiza

o          Adecco Staffing

o          Agroturismo Atzaró

o          AMADIBA

o          Amante Ibiza i Aiyanna Ibiza

o          APFEM

o          APFEM-AKTÚA

o          Balansat resort/Rte. Port Balansat/Es Nàutic/Oleoteca ses Escoles

o          Cala Pada (Nordotel)

o          Centauro Rent a Car

o          Cruz Roja Española

o          Decathlon

o          Emergency Staff S.L

o          Fuerte Group

o          Grupo Mambo

o          Harinus

o          Herbusa

o          Hotel Torre del Mar S.A.

o          Ibiza Rocks Hotel

o          Inserta (fundación ONCE)

o          Insotel Hotel Group

o          Mapfre

o          Mercadona

o          Nobu Hotel Ibiza Bay

o          OK Rent a Car

o          Palladium Hotel Group

o          S.C.R. Peña Deportiva Santa Eulària

o          Six Senses

o          Iberia Airport Services

o          Class Rent a Car

o          P4S

o          Zas Comida en tu boca

 

A més d'aquestes societats o grups que oferiran places concretes, altres entitats estan interessades a incorporar candidats per a les seues borses de treball per a futures contractacions:

 

o          Iberostar

o          Meliá Hotels Internacional (Me Ibiza, Sol Beach House, Innside Ibiza y Nikki Beach)

o          Sir Joan Hotel Ibiza

o          Exclusivas Miró

 

Finalment, hi haurà també tres estands virtuals del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), Ministeri de Defensa i Fundació Laboral de la Construcció, en els quals d’oferirà informació sobre la seua activitat formativa i de sortides laborals.

 

 

Santa Eulària des Riu, 4 de maig de 2021.

 

Des d'aquest dimarts, 4 de maig, les persones aturades o que vulguin canviar de feina es poden inscriure a la propera edició de Santa Eulària se n'Ocupa, una fira d'ocupació organitzada pel Departament d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i que tendrà lloc en línia el proper 14 de maig. Aquest any, Santa Eulària se n'Ocupa celebra els seus primers 10 anys de vida adaptant-se a les circumstàncies convertint-se en la primera fira virtual d'ocupació de l'illa d'Eivissa. Prop de 40 firmes i grups empresarials de tot tipus ja han confirmat la seua participació per captar possibles persones candidates a través d'entrevistes exprés via videotrucada.

 

Després que l'any passat s'hagués de suspendre la realització presencial de Santa Eulària se n'Ocupa (prevista per al 20 de març i que es va reconvertir cap a un enviament de currículum a empreses interessades a través del Club de Feina de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu), aquest 2021 l'esdeveniment ha optat per transformar-se en una fira virtual d'ocupació que mantengui la seua essència de posar en contacte ocupadors i treballadors a través d'entrevistes exprés, però en aquest cas a través de videotrucades d'un màxim de 3 minuts.

 

Per poder participar no cal descarregar cap programa, es pot accedir des de qualsevol telèfon mòbil o ordinador amb connexió a internet des de l'enllaç que trobaran a la web www.senocupa.es o a la pàgina municipal www.santaeulariadesriu.com. En primer lloc cal registrar-se al web del Club de Feina i, una vegada fet això, adjuntar un currículum. A partir del dia 10 de maig, les persones aspirants podran entrar a la "fira virtual" en què cada empresa comptarà amb el seu propi “estand" o apartat informatiu digital en què exposarà quins perfils està buscant i quin tipus d'ofertes d'ocupació promou, així com qualsevol altra informació que consideri útil per a les persones candidates.

 

Les persones demandants d'ocupació que considerin atractiva alguna de les propostes podran seleccionar per rebre la videotrucada el dia 14, en horari entre les 09:00 i les 19:00 hores. Es podran realitzar un màxim de 50 entrevistes per persona.

 

Ofertes concretes i borses de treball

Per a les persones candidates que aspirin a aconseguir una de les entrevistes de treball no hi ha límit. En aquest moment, les empreses i els grups empresarials que han confirmat la seua participació són els següents, encara que el seu nombre podria augmentar en els propers dies:

 

o          7Pines Kempinski Ibiza

o          Adecco Staffing

o          Agroturismo Atzaró

o          AMADIBA

o          Amante Ibiza i Aiyanna Ibiza

o          APFEM

o          APFEM-AKTÚA

o          Balansat Resort/Rte. Port Balansat/Es Nàutic/Oleoteca ses Escoles

o          Cala Pada (Nordotel)

o          Centauro Rent a Car

o          Cruz Roja Española

o          Decathlon

o          Emergency Staff S.L

o          Fuerte Group

o          Grupo Mambo

o          Harinus

o          Herbusa

o          Hotel Torre del Mar S.A.

o          Ibiza Rocks Hotel

o          Inserta (Fundación ONCE)

o          Insotel Hotel Group

o          Mapfre

o          Mercadona

o          Nobu Hotel Ibiza Bay

o          OK Rent a Car

o          Palladium Hotel Group

o          S.C.R. Peña Deportiva Santa Eulària

o          Six Senses

o          Iberia Airport Services

o          Class Rent a Car

o          P4S

o          Zas Comida en tu boca

 

A més d'aquestes societats o grups que oferiran places concretes, altres entitats estan interessades a incorporar candidats per a les seues borses de treball per a futures contractacions:

 

o          Iberostar

o          Meliá Hotels Internacional (Me Ibiza, Sol Beach House, Innside Ibiza i Nikki Beach)

o          Sir Joan Hotel Ibiza

o          Exclusivas Miró

 

Finalment, hi haurà també tres estands virtuals del Servei d'Ocupació dels Illes Balears (SOIB), el Ministeri de Defensa i la Fundació Laboral de la Construcció que oferiran informació sobre la seua activitat formativa i de sortides laborals.

 

A més, com en totes les seues edicions, el Santa Eulària Es n'Ocupa també inclourà tallers formatius sobre estratègies per millorar les possibilitats d'aconseguir feina a través dels currículums o les entrevistes de treball.

 

ANUNCI XARXES FIRA VIRTUAL CAT

 

 

 

Subcategories

Utilizamos cookies propias y de terceros para prestar nuestros servicios y analizar la actividad de la web con la finalidad de mejorar su contenido. Si continúa navegando sin modificar la configuración de su navegador, consideramos que acepta su uso. Más información en nuestra Política de cookies. Política de cookies