S’obri un nou carrer a Can Negre per a connectar de forma directa aquest barri amb sa Blanca Dona

Inici

Ajuntament

Transparència

Àrees/Departaments

Municipi

Parroquies

Turisme

Noticies

Nou carrer Can Negre

 

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha iniciat les feines per tal d’obrir un nou accés al barri de Can Negre per a connectar-lo amb la zona de sa Blanca Dona a la ciutat d’Eivissa de manera que es pugui donar més fluïdesa a la circulació a la zona i s’evitin alguns desplaçaments innecessaris que consumeixen temps, combustible i congestionen la zona. Igualment, el Consistori està creant una petita plaça peatonal al final del carrer de ses Baldraques que solucionarà el perill de l’actual cul de sac.

 

Santa Eulària des Riu està executant ara mateix un projecte de millora i remodelació dels carrers ses Baldraques, Germans Canyes i Deesa Tanit, a l’entorn del tanatori, al barri de Can Negre. L’objectiu d’aquesta inversió és el de l’ampliació i reforç de la xarxa de drenatge d'aigües pluvials, la millora de l'eficiència energètica amb renovació de l'enllumenat públic emprant tecnologia LED i la pavimentació de la secció completa del vial, incloent calçada i voreres adaptades per a facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda.

 

A l’inici de la intervenció, va sorgir la possibilitat d’adquirir un solar que separa el carrer ses Baldraques del carrer sa Blanca Dona d’Eivissa i al qual només hi havia una petita edificació i un jardí. El terreny permetria connectar de forma més directa tots dos barris ja que ara és necessari fer una gran volta fins al carrer Comercial o sortir fins a la carretera de Sant Antoni. La nova via, una opció que ha considerat positivament l’Ajuntament de Vila i per a la qual ha donat el seu vist i plau ja que implicava l’enderroc d’un petit element viari seu, permetrà dotar de més fluïdesa al trànsit a la zona, a mes d’oferir sis noves places d’estacionament a la zona.

 

A més d’aquesta intervenció, el projecte original de renovació de les vies del barri de Can Negre ha incorporat l’execució d’una petita plaça al final del carrer ses Baldraques. Aquest espai veïnal oferirà un nou espai de descans i esbarjo pels vesins però, sobre tot, soluciona l’existència en aquest espai un petit cul de sac que contribuïa a la saturació de circulació de la via per les maniobres d’entrada, sortida i estacionament dels vehicles que el volien fer sortir.

 

Totes dues intervencions, incloent la compra de terrenys, tenen un cost aproximat de 200.000 euros.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para prestar nuestros servicios y analizar la actividad de la web con la finalidad de mejorar su contenido. Si continúa navegando sin modificar la configuración de su navegador, consideramos que acepta su uso. Más información en nuestra Política de cookies. Política de cookies