S’inicia la segona fase de les obres de peatonalització d’Isidor Macabich

Inici

Ajuntament

Transparència

Àrees/Departaments

Municipi

Parroquies

Turisme

Incidencias
SUSPENSIÓ TEMPORAL DE L'ATENCIÓ PRESENCIAL AL PÚBLIC Més informació
DECRET ESTABLINT SERVEIS ESSENCIALS PEL FUNCIONAMENT DELS SERVEIS PÚBLICS MUNICIPALS Més informació
BAN SOBRE EL PLA DE MESURES EXCEPCIONALS PER A COMBATRE EL COVID-19 Més informació 
REIALS DECRETS I ALTRA NORMATIVA ESTATAL PEL COVID-19 Més informació (actualització constant)

20171013 Inicio obras II Fase peatonalización Isidor Macabich 1

 

Aquest divendres s’han iniciat els treballs de determinació amb geo-radar dels punts d’ubicació de les canalitzacions dels diferents Serveis que es troben soterrats al carrer d’Isidor Macabich. Es tracta d’unes feines necessàries per a poder iniciar d’aquí a pocs dies els treballs de la II Fase de Peatonalització d’aquesta via.

 

Aquesta ampliació de la zona de preferència pels vianants al poble de Santa Eulària des Riu (que permetrà completar l’anell peatonal que ja configuren s’Alamera, el carrer Sant Vicent, el Passeig Marítim i la primera fase de la peatonalització), té un pressupost de 646.622+IVA i ha estat adjudicada a Hermanos Parrot, la mateixa empresa que va fer la primera intervenció.

 

En quant a la durada de les feines, la primera estimació és de quatre mesos, tot i que el Consistori ha acceptat la petició dels vesins i comerciants d’iniciar el més aviat possible les feines per tal d’assegurar que qualsevol imprevist no fa que es puguin allargar fins a la temporada turística. Igualment, des dels negocis de la zona, s’ha mostrat interès a que les obres estiguin el més avançades que es pugui per tal de que interfereixin el mínim possible amb la campanya de Nadal.

 

Parquings norte marcados

 

L’actuació prevista segueix els principis el Projecte guanyador del concurs d’idees i que va ser desenvolupament per l’estudi Mipmarí. Així, s’eliminen unes 25 places d’estacionament i el carrer es converteix en una via de sentit únic, amb velocitat limitada. Així, es pot donar solució a les necessitats de circulació dels vehicles dins d’un entramat urbà dissenyat fa uns 50 anys; però al mateix temps, es dona preferència al vianant, que disposa d’un espai més ample i més agradable per a gaudir del poble.

 

A petició dels vesins, el projecte original es modificarà de cara a establir zones de càrrega i descàrrega per a particulars. Aquesta opció ja s’ha executat al carrer de la Mar i permet als ciutadans atracar-se a la seva destinació i estacionar un màxim de 15 minuts, temps suficient per a determinades gestions, càrrega i descàrrega de compra o fer pujar o baixar a acompanyants.

 

Parquings sur marcados

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para prestar nuestros servicios y analizar la actividad de la web con la finalidad de mejorar su contenido. Si continúa navegando sin modificar la configuración de su navegador, consideramos que acepta su uso. Más información en nuestra Política de cookies. Política de cookies